

## April 1, 2021

## Presented by the Texas Education Agency Information Technology

Meeting Agenda – April 1, 2021

8:00 a.m.	Registration	
8:30 a.m. –	Welcome, Introductions, Legislative Update	Terri Hanson
8:45 a.m.		Leanne Simons
(15 mins)		
8:45 a.m. –	ODS 3.x Roadmap	Terri Hanson
9:30 a.m.		Leanne Simons
(45 mins)		
9:30 a.m. –	Residential Facility (RF) Tracker	Kathy Adaky
10:00 a.m.	Class Roster	
(30 mins)	Teacher Incentive Allotment in Winter Class Roster	
10:00 a.m. –	BREAK	
10:15 a.m.		
(15 mins)		
10:15 a.m. –	Charter School Waitlist (CSW)	Ed Linden
10:45 a.m.	Early Childhood Data System (ECDS)	
(30 mins)		
10:45 a.m. –	TREx Updates	Letty Ollervidez
11:00 a.m.		
(15 mins)		
11:00 a.m. –	New Data Collection – Child Find	Connor Briggs
11:45 a.m.		
(45 mins)		
11:45 a.m. –	LUNCH	
1:15 p.m.		
(1 hr 30 mins)		
1:15 p.m. –	Unique ID	John Reese
1:30 p.m.		
(15 mins)		
1:30 p.m. –	SPPI-14	Connor Briggs
2:00 p.m.	Special Education Language Acquisition (SELA)	
(30 mins)		
2:00 p.m. –	BREAK	
2:15 p.m.		
(15 mins)		
2:15 p.m. –	PEIMS	Candice DeSantis
3:30 p.m.		
(1 hr 15 mins)		
3:30 p.m. –	Application Updates/Release Schedule	Candice DeSantis
3:45 p.m.	Collection Due Dates	
(15 mins)		

3:45 p.m. –	Questions	
4:15 p.m.		
(30 mins)		
4:15 p.m. –	Data Reporting Compliance Unit	Stephanie Reis
4:30 p.m.		
4:30 p.m. –	Dyslexia Services	Michelle Reeves
5:00 p.m.		
5:00 p.m.	Session Ends	