

#### TSDS ESC Coordinator Training August 2, 2022 – August 3, 2022

Presented by the Texas Education Agency Customer Relationship Management & Data Standards Department

# Meeting Agenda – August 2, 2022

Time	Session	Presenter
8:30 a.m. (15 mins)	Welcome and Introductions	Terri Hanson Leanne Simons
8:45 a.m. (5 mins)	Unique ID	John Reese
8:50 a.m. (15 mins)	Child Find	Connor Briggs
9:05 a.m. (60 mins)	PEIMS	Candice DeSantis Kathy Adaky Melissa Witcher
10:05 a.m. (25 mins)	Break	
10:30 a.m. (20 mins)	Census Block Group Tools	Ed Linden
10:50 a.m. (15 mins)	Early Childhood Data Collection	Ed Linden
11:05 a.m. (10 mins)	Release Updates	
11:15 a.m. (30 mins)	Components Not Covered Questions	Kathy Adaky Connor Briggs Ed Linden
11:45 a.m. (75 mins)	Lunch	
1:00 p.m. (30 mins)	Additional Days School Year Program	Brian Doran
1:30 p.m. (60 mins)	2022-2023 SAAH Updates	Joe Herrera
2:30 p.m. (20 mins)	Break	
2:50 p.m. (30 mins)	Financial Audits	Justin Jons
3:20 p.m. (30 mins)	СТЕ	Les Hudson



### TSDS ESC Coordinator Training August 2, 2022 – August 3, 2022

#### Presented by the Texas Education Agency Customer Relationship Management & Data Standards Department

Time	Session	Presenter
3:50 p.m. (30 mins)	Texas Records Exchange	Jamie Muffoletto
4:20 p.m. (30 mins)	Questions	
4:50 p.m.	Day 1 Session Ends	

## Meeting Agenda – August 3, 2022

Time	Session	Presenter
8:30 a.m. (45 mins)	ODS 3.x Project Updates	Scott Johnson
9:15 a.m. (45 mins)	ODS 3.x Leavers	Jamie Muffoletto
10:00 a.m. (20 mins)	Break	
10:20 a.m. (40 mins)	ODS 3.x Attendance	Jamie Muffoletto
11:00 a.m. (45 mins)	ODS 3.x Staff Responsibilities	Jamie Muffoletto
11:45 a.m. (75 mins)	Lunch	
1:00 p.m. (120 mins)	ESC Collaboration Time	Justin Jons Candice DeSantis Kathy Adaky Melissa Witcher Scott Johnson Jamie Muffoletto
3:00 p.m.	Day 2 Session Ends	