

## TSDS ESC Coordinator Training August 4, 2022

## Presented by the Texas Education Agency Customer Relationship Management & Data Standards Department

## Meeting Agenda - August 4, 2022

Time	Session	Presenter
9:00 a.m. (15 mins)	Welcome and Introductions	Terri Hanson Leanne Simons
9:15 a.m. (60 mins)	PEIMS	Candice DeSantis Kathy Adaky Melissa Witcher
10:15 a.m. (20 mins)	Census Block Group Tools	Ed Linden
10:35 a.m. (20 mins)	Break	
10:55 a.m. (15 mins)	Early Childhood Data Collection	Ed Linden
11:10 a.m. (15 mins)	Child Find	Connor Briggs
11:25 a.m. (10 mins)	Release Updates	Candice DeSantis
11:35 a.m. (20 mins)	Components Not Covered Questions	Kathy Adaky Connor Briggs Ed Linden
11:55 a.m. (65 mins)	Lunch	
1:00 p.m. (30 mins)	Texas Records Exchange	Jamie Muffoletto
1:30 p.m. (120 mins)	ODS 3.x	Scott Johnson Jamie Muffoletto
3:00 p.m. (30 mins)	Questions	
4:00 p.m.	Session Ends	