

## TSDS ESC Vendor Training March 23, 2023

## Presented by the Texas Education Agency Customer Relationship Management & Data Standards Department

## Meeting Agenda – March 23, 2023

Time	Session	Presenter
8:30 a.m. (15 mins)	Welcome and Introductions	Terri Hanson Leanne Simons
8:45 a.m. (15 mins)	Legislative Updates	Leanne Simons
9:00 a.m. (60 mins)	PEIMS	Candice DeSantis Kathy Adaky Melissa Witcher
10:00 a.m. (30 mins)	Child Find	Connor Briggs
10:30 a.m. (15 mins)	Break	
10:45 a.m. (15 mins)	Special Education Language Acquisition	Connor Briggs
11:00 a.m. (15 mins)	Class Roster	Ed Linden
11:15 a.m. (30 mins)	Early Childhood Data Submission	Ed Linden
11:45 a.m. (90 mins)	Lunch	
1:15 p.m. (20 mins)	Census Block Group Tools & Unique ID	John Reese
1:35 p.m. (15 mins)	Residential Facility Tracker	Kathy Adaky
1:50 p.m. (120 mins)	Upgrade Project	Scott Johnson
3:50 p.m. (25 mins)	Questions	
4:15 p.m.	Session Ends	