

## TSDS ESC Vendor Training August 3, 2023

## Presented by the Texas Education Agency Customer Relationship Management & Data Standards Department

## Meeting Agenda – August 3, 2023

Time	Session	Presenter
8:30 a.m. (15 mins)	Welcome and Introductions	Terri Hanson Leanne Simons Scott Johnson
8:45 a.m. (30 mins)	Legislative Updates	Leanne Simons Jamie Muffoletto
9:15 a.m. (60 mins)	PEIMS	Candice DeSantis Kathy Adaky Melissa Witcher
10:15 a.m. (30 mins)	Child Find	Connor Briggs
10:45 a.m. (15 mins)	Break	
11:00 a.m. (15 mins)	Early Childhood Data System	Ed Linden
11:15 a.m. (15 mins)	Components Not Covered Questions	Ed Linden John Reese Kathy Adaky
11:30 a.m. (90 mins)	Lunch	
1:00 p.m. (180 mins)	TSDS Upgrade Project (will include a break)	
4:00 p.m. (30 mins)	Questions	
4:30 p.m.	Session Ends	