

## Presented by the Texas Education Agency Information Technology Services Business Management Division

## This training will be held via Webinar only.

Meeting Agenda – July 23, 2020

8:30 a.m. (15 mins)	Welcome and Introductions	Terri Hanson
8:45 a.m. (15 mins)	Tracking Connectivity during COVID-19	Melody Parrish
9:00 a.m. (1 hour)	<ul> <li>COVID-19</li> <li>2020-2021 Attendance</li> <li>Crisis Codes</li> <li>2019-2020 Extended Year – Service IDs</li> </ul>	Amy Copeland Justin Jons David Marx Nora Rainey Jamie Muffoletto
10:00a.m. (30 min)	HB 3 - Industry Certification Exam Fees & Vendor Reporting	Leanne Simons Jamie Muffoletto
10:30 a.m. (15 mins)	BREAK	
10:45 a.m. (1 hour)	<ul> <li>PEIMS</li> <li>HB 548 - Truancy</li> <li>HB 3 - Additional Days School Year</li> <li>CTE Auto-Calculation</li> <li>Special Education Paraprofessional Reporting</li> </ul>	Kathy Adaky Candice DeSantis Stephanie Sharp
11:45 a.m. (1hr 15 mins)	LUNCH	
1:00 p.m. (30 mins)	<ul> <li>New Data Collections</li> <li>HB 548 Special Education Language Acquisition</li> <li>SB 2293 Charter School Waitlist</li> </ul>	Connor Briggs Ed Linden
1:30 p.m. (1 hour)	<ul> <li>TSDS Updates <ul> <li>Unique ID</li> <li>Delete Utility</li> <li>Core</li> <li>SPPI-14</li> <li>Early Childhood Data System (ECDS)</li> <li>Residential Facility (RF) Tracker</li> <li>Class Roster</li> <li>Census Block Group</li> <li>PEIMS</li> </ul> </li> </ul>	John Reese Connor Briggs Ed Linden Kathy Adaky Candice DeSantis
2:30 p.m. (15 mins)	TREx Updates	Letty Ollervidez
2:45 p.m. (15 mins)	Code Table Updates	Letty Ollervidez

3:00p.m. (15 mins)	BREAK	
3:15 p.m. (15 mins)	Business Rules Updates	Stephanie Sharp
3:30 p.m. (30 mins)	Questions & Answers	
4:00 p.m.	Session Ends	
4:00 p.m. (1 hour)	Optional Program Presentations <ul> <li>Alternative Language Program</li> <li>PE Minutes Additional Guidance</li> <li>TEA Curriculum Updates</li> </ul>	Carlene Thomas Jessica Snyder