

July 29, 2021

Presented by the Texas Education Agency Information Technology

Meeting Agenda – July 29, 2021

r		
8:00 a.m. –	Welcome and Introductions	Terri Hanson
8:15 a.m.		Leanne Simons
(15 mins)		
8:15 a.m. –	Legislative Updates	Terri Hanson
8:30 a.m.		Leanne Simons
(15 mins)		
8:30 a.m. –	ODS 3.x	Terri Hanson
10:00 a.m.		Leanne Simons
(90 mins)		Scott Johnson
		Jamie Muffoletto
10:00 a.m. –	BREAK	
10:15 a.m.		
(15 mins)		
10:15 a.m. –	PEIMS	Candice DeSantis
11:15 a.m.		Kathy Adaky
(60 mins)		Jamie Muffoletto
11:15 a.m. –	Texas Records Exchange	Leticia Ollervidez
11:30 a.m.		
(15 mins)		
11:30 a.m. –	LUNCH	
12:30 p.m.		
(60 mins)		
12:30 p.m. –	TSDS Core Collections Updates	Ed Linden
1:30 p.m.	Charter School Waitlist	Kathy Adaky
(60 mins)	Class Roster	Connor Briggs
	Early Childhood Data System	
	Residential Facility Tracker	
	Special Education Language Acquisition	
	State Performance Plan Indicator 14	
1:30 p.m. –	Child Find	Connor Briggs
2:00 p.m.		
(30 mins)		
2:00 p.m. –	BREAK	
2:15 p.m.		
(15 mins)		
2:15 p.m. –	Unique ID	John Reese
2:45 p.m.		
(30 mins)		
(30 11113)		

2:45 p.m. –	Census Block Tools	Ed Linden
3:00 p.m.		
(15 mins)		
3:00 p.m. –	School Level Poverty	Terri Hanson
3:15 p.m.		
(15 mins)		
3:15 p.m. –	TSDS Release Schedule	Candice DeSantis
3:35 p.m.		
(20 mins)		
3:35 p.m. –	Questions	
4:35 p.m.		
(60 mins)		
4:35 p.m.	Session Ends	