

TSDS ESC Vendor Training April 1, 2025

Presented by the Texas Education Agency Customer Relationship Management & Data Standards Department

Meeting Agenda - Tuesday, April 1, 2025

Time	Session	Presenter
8:30 a.m. (15 minutes)	Welcome and Introductions	Terri Hanson Scott Johnson Leanne Simons
8:45 a.m. (30 minutes)	TSDS Closed Collections	Kathy Adaky Connor Briggs Naomi Davis Candice DeSantis Ed Linden Donna Pruitt
9:15 a.m. (60 minutes)	TSDS Open Collections	Kathy Adaky Connor Briggs Candice DeSantis Ed Linden Donna Pruitt
10:15 a.m. (10 minutes)	Break	
10:25 a.m. (90 minutes)	Technical Session, Part 1 and 2	Scott Johnson Donna Pruitt
11:55 a.m. (65 minutes)	Lunch	
1:00 p.m. (15 minutes)	Granular Attendance and Enrollment Tracking	Terri Hanson
1:15 p.m. (15 minutes)	Legislative Updates	Leanne Simons Jamie Muffoletto
1:30 p.m. (45 minutes)	New - Special Education Data System Summer Submission	Naomi Davis Jamie Muffoletto
2:15 p.m. (35 minutes)	Data Standards Changes	Jamie Muffoletto



TSDS ESC Vendor Training April 1, 2025

Presented by the Texas Education Agency Customer Relationship Management & Data Standards Department

Time	Session	Presenter
2:50 p.m. (10 minutes)	Break	
3:00 p.m. (30 minutes)	Leaver Changes	Jamie Muffoletto
3:30 p.m. (30 minutes)	On-Time Federal Reporting	Jamie Muffoletto
4:00 p.m. (15 minutes)	Questions	All
4:15 p.m.	End of Day	